fbpx

Activiteiten

Iedere maand is er een diner in een restaurant, doorgaans locaties van naam en faam.

Deelnemers aan de DinerClub Nederland zijn niet zelden druk bezette mensen. Om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om deel te nemen vinden de activiteiten op wisselende dagen, meestal op maandag t/m donderdag, plaats. De leden wordt minimaal 3 maanden voorafgaand aan een activiteit op de hoogte gesteld, zodat er tijdig kan worden gereserveerd in de agenda.

We kiezen ervoor om te dineren op wisselende en vaak verrassende locaties, waarbij het niet is uitgesloten dat we op een locatie terugkeren.

Minimaal vier keer per jaar is er sprake van een verlengde bijeenkomst.
Een activiteit voor en/of na het diner.

Denk hierbij o.a., maar niet uitsluitend, aan een theaterbezoek, stadstour, wijn-, whiskey-, of bierproeverij, filmpremiere, muziek- of sportevent, boottocht, performance/presentatie van een BN’er en een diner in het buitenland.

De bijeenkomsten vinden plaats op gevarieerde en vooral mooie of interessante locaties. Om het programma aangenaam en interessant te houden, dineren we enkele keren per jaar wat verder weg, al dan niet met een toegevoegd event.

Arrangementen

Voor de ingelegde contributie ontvangen de leden 12 arrangementen, waaronder minimaal vier verlengde/uitgebreide bijeenkomsten.

Het diner arrangement bestaat in de regel uit:

Minimaal een 4-gangen diner
Consumpties voor, tijdens en na het diner
Toegang, ticket voor, of deelname aan de gekoppelde 
evenementen bij de verlengde bijeenkomsten
Intensieve contacten met de netwerkpartners

Onder consumpties wordt verstaan: koffie, thee, frisdrank, bier, wijn en Hollands gedestilleerd. Andere alcoholische drankjes vallen in de regel niet in het arrangement, tenzij dit is opgenomen in het betreffende arrangement. Het staat vrij om afwijkende alcoholische drankjes op eigen kosten te nuttigen.

Indien een bepaalde activiteit het redelijkerwijs niet toelaat om bovenstaande arrangementen op bovenstaande wijze aan te bieden
mag de organisatie op inhoud afwijken 

logoblok dinerclub Nederland

logo dinerclub Nederland