fbpx

Activiteiten

Iedere maand is er een diner in een restaurant binnen of buiten Almere.

Deelnemers aan de DinerClub Almere zijn veelal druk bezette mensen. Om zoveel mogelijk mensen in de gelegenheid te stellen om deel te nemen vinden de activiteiten op wisselende dagen plaats. Men wordt minimaal 3 maanden voorafgaand aan een activiteit op de hooge gesteld, zodat er tijdig kan worden gereserveerd in de agenda.

Verandering van spijs doet eten. We kiezen er daarom voor om te dineren op wisselende locaties,
waarbij het niet is uitgesloten dat we op een locatie terugkeren.

Minimaal vier keer per jaar is er sprake van een verlengde bijeenkomst. Een activiteit voor en/of na het diner.
Denk hierbij o.a., maar niet uitsluitend, aan een theaterbezoek, stadstour, wijn-, whiskey-, of bierproeverij, filmpremiere, muziek- of sportevent, boottocht, performance/presentatie van een BN’er en een diner in het buitenland.

De meeste bijeenkomsten vinden plaats in Almere, maar om het programma aangenaam en interessant te houden, dineren we enkele keren per jaar buiten de stad, al dan niet met een toegevoegd event.

Arrangementen

Het diner arrangement bestaat in de regel uit:

– Minimaal een 4-gangen diner

– Consumpties voor, tijdens en na het diner

– Toegang, ticket voor, of deelname aan de gekoppelde  evenementen bij de verlengde bijeenkomsten

– Vervoer bij diners/activiteiten op een locatie die méér dan 35 km van Almere verwijderd is. Oók voor het diner in het buitenland wordt vervoer geregeld

– Intensieve contacten met de netwerkpartners

 

Onder consumpties wordt verstaan: koffie, thee, frisdrank, bier, wijn en Hollands gedestilleerd. Andere alcoholische drankjes vallen in de regel niet in het arrangement, tenzij dit is opgenomen in het betreffende arrangement. Het staat vrij om afwijkende alcoholische drankjes op eigen kosten te nuttigen.

 

Indien een bepaalde activiteit het redelijkerwijs niet toelaat om bovenstaande arrangementen op bovenstaande wijze aan te bieden mag de organisatie op inhoud afwijken.