fbpx

De Barcelona trip met de DinerClub Almere mogen we op culinair gebied, verbinden van mensen/ondernemers en plezier tot een van de hoogtepunten sinds de oprichting scharen.

De door hevige regenval ingekorte stadswandeling werd er extra tijd ingeruimd voor verblijf in de grootste overdekte versmarkt van Europa. Van de nood werd ook hier een culinaire deugd gemaakt.
Heerlijk eten, veel plezier, kennismakingen, waarbij lachen gieren brullen en goede gesprekken elkaar moeiteloos afwisselden.
Het genoegen lag bij mij om voor deze prachtige groep mensen deze reis te organiseren.
Dank aan Ron Brouwer van Fun Foundation Nederland voor het tolken (bleek vaker nodig dan gedacht), Robin Irik voor het ontbijt, Rodrigo A. Soto Escamilla van Ultimum voor de uiterst plezierige kennismaking en de Tiquila op de terugreis, Roy Blom van Borchland voor het uit handen nemen van de bestellingen in de tapasbar en het rondje oesters bij de versmarkt en Jean van Dijk, Bert Wezenberg, Mathijs Treffers, Carla Post, Chris Janbroers, Alexander Reijnen, Martijn de Vries, Maurice Toehpah, René van Eijbergen, Dennis Vos en Barry Swart voor deze onvergetelijke dag.

In mei doen we het in Manchester dunnetjes over…..