fbpx

Een culinaire, gastvrije ontdekking aan de Amstel

Lou Reed heeft het eens bezongen:

🎵”Oh it’s such a perfect day
I’m glad I spend it with you
Oh such a perfect day, you just keep me hangin on
You just keep me hangin on”🎵

Nou betrof het met de DinerClub Nederland geen hele dag, slechts een avond, maar deze song was absoluut van toepassing. Ga maar na; een heerlijk gezelschap van 36 personen, met Restaurant de Voetangel in Ouderker a/d Amstel een mooie gezellige locatie, heerlijke gerechten, waarbij door de proeverij vooraf en het grand dessert achteraf de smaakpapillen telkens werden verrast, gezelligheid, informele gesprekken die naadloos werden afgewisseld met zakelijke uitwisselingen, lekkere wijnen, en bedienend personeel die je ieder restaurant en hun gasten toewenst.

Als organisator zijn er altijd wel wat details die achteraf gezien anders, wellicht beter, hadden gekund. Maar die heb ik ondanks mijn kritische blik dit keer niet kunnen ontdekken.

Wat heb ik genoten!

Dank aan alle aanwezigen en de mensen van De Voetangel voor mijn perfect day, ‘I’m glad I spend it with you’.

Gegroet,
Willem Miermans

De Voetangel buiten