fbpx

Informeel & aangenaam

Elke maand een culinair of ander hoogtepunt

.

DinerClub Almere, exclusive members club

Voor ondernemers, directieleden, hoger management en decisionmakers
uit het sociaal maatschappelijk veld

De DinerClub Almere is opgericht om de hierboven genoemde mensen ééns per maand, in een zo informeel mogelijke sfeer samen te laten komen. De basisactiviteit van die bijeenkomsten is een verzorgd diner op steeds een andere locatie. Het gezelschap, het diner, de sfeer en de ambiance van de locatie openen de deur naar een ontspannen stemming en een zeker welbehagen. Een gemoedelijke atmosfeer waarin leden elkaar inspireren, informeren, of zomaar een leuk amicaal gesprek voeren en samen genieten van het diner (of een ander toegevoegd avontuur).

Er is geen draaiboek, de bijeenkomsten regisseren zichzelf.

Supplementen

Minimaal vier keer per jaar wordt het diner voorzien van een “supplement” in de vorm van bijvoorbeeld een theaterbezoek,concert/muziek, sportevenement, stadstour, boottocht, wijn-, whiskey- of bierproeverij, culinaire treinreis, performance/presentatie van een BN’er en jaarlijks een diner in het buitenland.

Branchebescherming

Ter bescherming van de informaliteit én de markten van de aangesloten leden hanteert de DinerClub Almere branchebescherming.
Elke branche is maar één keer vertegenwoordigd. Dit voorkomt competitie en verstrengelingen. Tevens is hetlidmaatschap bedrijfs- en persoonsgebonden.

Organisator DinerClub Almere

Organisator en tevens voorzitter van de DinerClub Almere is Willem Miermans. Een bekendheid in de zakenwereld, marketing en sportwereld.

“Persoonlijk wend ik mijn expertise, inzet en energie aan om de bijeenkomsten tot een succes te maken en koppel ik dat aan mijn doel om personen en bedrijven te verbinden en de band te verstevigen. “

Willem Miermans
Organisator DinerClub Almere

Lid worden

Het ledenaantal van de DinerClub Almere is sedert de start in 2016 fors gestegen. De leden voelen zich er thuis en ontspannen, precies de doelstelling die hoog in het vaandel staat.

Om de ongewongenheid, de amicale sfeer en vooral de mogelijkheden te kunnen hanteren en garanderen blijft het ledenaantal beperkt.

Wilt u lid worden, doe dan een verzoek daartoe via het linkje hieronder. Is er ruimte en zit u niet in dezelfde branche als één van de andere leden, dan heten wij u graag
van harte welkom