fbpx

Een topavond bij The Red Sun!

Een maand vooraf vond ik het voorproeven al een belevenis op zich. De vrees dat dit op de avond van de DinerClub Nederland niet geëvenaard kon worden was ongegrond. Sterker nog, het mooie weer stelde ons in staat om vanaf de namiddag al op het terras elkaar te begroeten, bij te praten en te genieten van heerlijke drankjes. Ondanks vakantieperikelen konden 29 leden genieten van de culinair hoogstaande gerechten, de uitstekende bediening van Rogier en zijn mensen en elkaar.

Gezegend voel ik mij dat we 8 jaar na oprichting een prachtige groep van meer dan 50 ondernemers en beslissingmakers in onze Club hebben verenigd, waarmee we iedere maand op stap gaan. Mooi ook om te constateren dat het niet alleen gezellig en lekker is, er veel wordt gelachen, maar dat er ook veel informatie wordt uitgewisseld en zaken worden gedaan. Hoewel ik niet onbevooroordeeld ben, kan ik oprecht geen gelegenheid bedenken waarbij het nuttige combineren met het aangename beter tot zijn recht komt.

‘Connecting with Pleasure’

Deze avond werd mede mogelijk gemaakt door de Partners, t.w. Ruitenheer Nederland, Bacom administratie & advies, SNS Bank, Swart Advocaten, Total Cleaning Products BV, FashionUnited eBusiness B.V., SHS Systems en Autolux.

Gegroet,
Willem Miermans