fbpx
Op maandag 17 juli 2017┬á met de DinerClub Nederland een dagje Volendam gedaan. Het werd een memorabele dag……

Eerst namen we in de Arnold Muhren Studio, onder vakkundige en bezielende leiding van Specs Hildebrand, de nieuwe release van de Hazes hit ‘Bloed, zweet en tranen’ op. Volgens kenners, die niet bij naam genoemd willen worden, oversteeg deze cover het origineel. Willem Stegink en Frans Brouwer waren dermate goed van stem dat zij de solo’s mochten inzingen.

Een foto in kledendracht mag bij een bezoek aan Volendam uiteraard niet ontbreken. Carla Post en Wilhelmina Stegink snelden uit enthousiasme de groep vooruit.

Om de geslaagde opnames van de nieuwe CD te vieren beloonden we onszelf met een paar drankjes op de zonovergoten dijk, ons verwonderend over het prachtige uitzicht, met het Almeerse WTC als vergezicht.

Het aansluitende diner bij restaurant Le Pompadour, vanwege de ideale weersomstandigheden half binnen/buiten, was overheerlijk en uitstekend geregiseerd door eigenaar Jan Zwarthoed en zijn crew.

Op de terugweg naar Almere konden we, in onze Meering VIP Touringcar, nagenietend van een zeer geslaagde dag, nog een paar keer lekker meezingen met onze eigen CD, die ongetwijfeld in de dowload top 10 terecht gaat komen.